Vandalen met vuurwerk richten schade aan in De Knipe

Vandalen met vuurwerk richten schade aan in De Knipe

0

DE KNIPE – Woensdagavond hebben vandalen flink huisgehouden in De Knipe. Ter hoogte vd Ymker en Woudsterweg zijn vernielingen aangericht door een groepje jeugd met vuurwerk. Naast de enorme ravage aan glas zijn omwonenden zich rot geschrokken van de enorme knal.

Op de foto (bushokje Ymker) is het glas weer opgeruimd (ook op de andere locaties inmiddels). Het spreekt voor zich dat Doarp De Knipe hier natuurlijk niet op zitten te wachten. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844. Er is uiteraard aangifte gedaan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend