Nieuw speeltoestel in Speeltuin De Greiden in gebruik genomen

2

HEERENVEEN – Zaterdagmiddag is bij Speeltuinvereniging De Greiden een nieuw speeltoestel in gebruik genomen.

Het nieuwe speeltoestel staat op de plek waar eerder dit jaar een speeltoestel door brandstichting geheel verloren ging. Wethouder Jelle Zoetendal knipte samen met een aantal kinderen het lint voor het toestel door. Hierna konden de in grote getale aanwezige kinderen zich uitleven. Er waren zaterdagmiddag tal van activiteiten in de speeltuin.

Foto’s: Dennis Stoelwinder

2 reacties

  1. Peter Bokma op

    Voor de kids maakt het niets uit; die hebben vast veel speelplezier van dit toestel. Waar ik eerlijk gezegd benieuwd naar ben is het financiele plaatjes met slechts 1 vraag welke uitsluitend met ja of nee beantwoord kan worden: Is de schade verhaalt op de dader of wettelijk vertegenwoordiger van de dader ???

    • Peter Bokma op

      Het antwoord staat in een andere lokale krant: NEE dus. De belastingbetaler draait er voor op. (Gemeente heeft betaald) Nu gaat het mij niet zo zeer om een paar euro dubbeltjes per inwoner van de gemeente Heerenveen maar wel om het principe. In mijn opinie dient de gemeente het geld alsnog te verhalen op de ouders/voogd van de minderjarige daders. Oh, van een kale kip…… etc. Nou sorry hoor dan die kip maar uitwringen. Anders hebben de daders en ouders.voogd er niets van geleerd.

X
X

Deel dit met een vriend