Bakker Roel Boonstra presenteert het “Snollebolleke”

0

DE KNIPE – De Knypster Merke staat voor de deur! Veel Knypsters zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van het jaarlijkse dorpsfeest.

Omdat op vrijdagavond 11 oktober Snollebollekes komt optreden in de feesttent heeft bakker Roel Boonstra zaterdagmiddag een zelf bedacht en gemaakt “Snollebolleke” gepresenteerd. Tussen twaalf en één mocht een ieder komen proeven bij de winkel van bakker Boonstra aan de Meyerweg. Tientallen belangstellenden kwamen langs om kennis te maken met de nieuwste lekkernij van de plaatselijke bakker. Na een half uurtje uitdelen en verkopen moest Boonstra al “Snollebollekes” bij maken. Vanaf aanstaande maandag zijn ze ook te krijgen in de winkel van By Boonstra aan de Pleinweg in Heerenveen.

Snollebollekes selfie actie

Naast het proeven van het “Snollebolleke” kan men ook gratis toegangskaarten winnen voor vrijdagavond 11 oktober. Op deze avond staan Snollebollekes en DJ Paul Elstak op het programma. Het enige wat je hoeft te doen is een leuke selfie maken bij het Snollebollekes spandoek welke naast de bakkerswinkel staat. Zet deze selfie vervolgens met de hashtag #snollebollekesknypstermerke op Instagram. Deze actie loopt tot woensdag 9 oktober. Elke week wordt er een winnaar bekend gemaakt!

Klik voor het gehele Knypster Merke programma en het kopen van toegangskaarten HIER!

Foto’s: Dennis Stoelwinder
Video: Jolanda Visser

Vandaag wordt het SNOLLEBOLLEKE gepresenteerd en kun je gratis komen proeven tussen 12:00 en 13:00 uur bij onze bakker in De Knipe! 😋 Zien wij jou zometeen?

Geplaatst door Knypstermerke op Vrijdag 20 september 2019

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend