Wethouder Jaap van Veen opent vernieuwde speeltuin Knypsterwille

0

DE KNIPE – Meerdere speeltuinen in De Knipe zijn de afgelopen maanden opgeknapt met nieuwe speeltoestellen. Eén daarvan is speeltuin Knypsterwille.

Zaterdagmiddag werd deze speeltuin feestelijk heropend door wethouder Jaap van Veen van de Gemeente Heerenveen. De wethouder maakte na zijn speech een ritje op de kabelbaan met een Knypster vlag in de hand. De kinderen gaven van Veen gezamenlijk een zetje. Na de officiële opening was het tijd voor een heerlijk ijsje en konden de in grote getale aanwezige kinderen zich uitleven in de vernieuwde speeltuin.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
Video Jolanda Visser/Doarp De Knipe

Heropening speeltuin Knypsterwille

Meerdere speeltuinen in De Knipe zijn de afgelopen maanden opgeknapt met nieuwe speeltoestellen. Eén daarvan is speeltuin Knypsterwille. Vanmiddag werd deze speeltuin feestelijk heropend door wethouder Jaap van Veen van de Gemeente Heerenveen.

Geplaatst door Doarp De Knipe op Zaterdag 14 september 2019

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend