Magazine met cultuuragenda in de gemeente Heerenveen

Magazine met cultuuragenda in de gemeente Heerenveen

0

HEERENVEEN – Vrijdag 13 september is voor Ateliers Majeur en het brede culturele veld in de gemeente een geluksdag.

Op deze dag wordt gemeentebreed een magazine vol cursussen, evenementen en andere culturele informatie huis-aan-huis bezorgd in de gehele gemeente Heerenveen.

Nadat de netwerkorganisatie vorig jaar september een website lanceerde met alle cursussen van cultuuraanbieders uit de regio is er nu ook een papieren bewaareditie voor het seizoen 2019-2020. De afgelopen maanden hebben vele cultuuraanbieders zich gemeld om hun cursus(sen), lezingen en workshops onder de aandacht te brengen van het brede publiek. Er wordt volop gecultuurd in de gemeente! En dat is te zien aan de twaalf pagina’s vol activiteiten onderverdeeld in de disciplines theater, muziek, dans, literatuur en beeldend.

(open) Cultuurweek

Tijdens de (open) Cultuurweek, 23-27 september, kun je heel veel van deze cultuuraanbieders zelf bezoeken om eens te kijken of het iets voor je is. De agenda van deze cultuurweek verschijnt binnenkort op de website en facebook van Ateliers Majeur.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend