Euphoria neemt Christine le Duc Leeuwarden over

Euphoria neemt Christine le Duc Leeuwarden over

0

HEERENVEEN – Euphoria uit Heerenveen neemt per 15 september 2019 de Christine le Duc in Leeuwarden over.

De huidige eigenaar stopt zijn Christine le Duc-franchise vóór de overname en ondernemer Mark Muller zet de winkel voort onder de eigen naam: Euphoria. De winkelvoorraad en inventaris worden overgenomen. Ook neemt Euphoria het personeel over.

Zo’n 3,5 jaar geleden begon Mark Muller zijn bedrijf Euphoria in Heerenveen met een crowdfundingcampagne. Nog steeds is hij een man met een missie: het taboe doorbreken op seks en plezier. “Dit doen we vooral door zichtbaar en open te zijn met een nette, laagdrempelige winkel voor iedereen.” Ook deze overname is tot stand gekomen mede met behulp van 8 dappere investeerders.

De enthousiaste 30-jarige ondernemer verovert hiermee zijn tweede winkel binnen Friesland en ziet de toekomst positief in: “Zowel onze winkelomzet als online omzet zitten ontzettend in de lift. Met deze overname gaan we heel Noord-Nederland laten zien dat erotiekwinkels netjes, zeer toegankelijk en erg leuk kunnen zijn.”

Over online concurrentie maakt Mark Muller zich geen zorgen. “Wij profiteren juist ontzettend van het internet. Uiteraard verkopen we zelf veel via het internet. Bovendien merken we in de dagelijkse praktijk dat veel lokale klanten eerst kennis maken met onze webshop om vervolgens artikelen te komen halen in de winkel.”

De winkel aan Over de Kelders 22 in Leeuwarden blijft gewoon open en krijgt in de komende weken een opfrisbeurt. “Nóg lichter en opener.”, aldus Mark. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe merken en kun je binnenkort op de webshop zien welke artikelen in welke winkel op voorraad zijn.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend