Piet Paulusma bij Tennisvereniging Akkrum

Piet Paulusma bij Tennisvereniging Akkrum

0

AKKRUM – Weerman Piet Paulusma luistert dinsdagavond de clubkampioenschappen van Tennisvereniging Akkrum op.

Samen met zijn vaste cameraploeg komt hij om 18.15 en 19.00 uur als de barbecue in volle gang is. De televisieopnames zijn voor het weerbericht van de commerciële zender SBS6, waar Paulusma dit jaar voor het laatst optreedt.

De komst van de razend populaire weerman uit Harlingen is bij Tennisvereniging Akkrum met gejuich ontvangen. De leden zijn in hun sport afhankelijk van het weer en kijken altijd naar de weersvoorspellingen op onder andere Pietsweer.nl.

De clubkampioenschappen van Tennisvereniging Akkrum duren twee weken. De wedstrijden worden op de drie banen van het tenniscomplex aan de UT-wei in Akkrum gespeeld. Komende zaterdag vanaf circa 13.30 zijn de kruisfinales en finales in drie categorieën: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend