Bureau Zelfstandigen Fryslân te gast bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

Bureau Zelfstandigen Fryslân te gast bij Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 24 september wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Te gast is ditmaal het Bureau Zelfstandigen Fryslân. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Bureau Zelfstandigen

Bureau Zelfstandigen Fryslân adviseert en begeleidt bij de start, groei en beëindiging van een bedrijf. Ook biedt het bureau de helpende hand met financiering en inkomensondersteuning. Het is een regionaal samenwerkingsverband van de meeste gemeenten in Fryslân en bestaat sinds 2004.
Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van september is op 29 oktober. Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen.
Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend