Succesvolle kidsmiddag bij Mini-Z Racing Kyosho Wolvega- Oudeschoot

Succesvolle kidsmiddag bij Mini-Z Racing Kyosho Wolvega- Oudeschoot

0

OUDESCHOOT – Mini-Z Racing Kyosho Wolvega- Oudeschoot is op gericht door Gert Koopstra. Zaterdag 7 september was er een kidsmiddag georganiseerd in het buurthuis van Oudeschoot om de hobby ook onder de kinderen bekender te maken.

De kinderen waren welkom van af 14:00 uur. Ze konden deze middag rijden of alleen komen kijken naar deze mooie hobby. Er waren een aantal autootjes beschikbaar voor de kinderen, de kinderen hebben heerlijk kunnen rijden en proeven van deze hobby. Zodra er iets met de auto was konden de kinderen mee kijken hoe de auto werd gemaakt, ze konden zelfs zien welke tijd ze hadden neer gezet met hun auto. De autootjes waren natuurlijk wel op training stand gezet omdat het anders veel te hard gaat voor de kinderen en om het hun goed te kunnen leren is dit de makkelijkste manier. Er was deze middag ook iemand aanwezig om meer informatie te geven over deze hobby. Op 20 Oktober 2019 is er een wedstrijd Mini-Z Racing Fryslan Cup organiseert deze wedstrijd.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend