Burgemeester Van der Zwan opent Groot Heerenveens Verhalenboek

Burgemeester Van der Zwan opent Groot Heerenveens Verhalenboek

0

HEERENVEEN – Op zaterdag 14 september 2019 verschijnt het Groot Heerenveens Verhalenboek op het Gemeenteplein in Heerenveen!

In dit boek kan iedereen een wens of een verhaal delen met de samenleving. Om 10:30 uur zal de eerste wens worden opgeschreven door burgemeester Tjeerd van der Zwan, aangekondigd door stadionspeaker van SC Heerenveen Jouke de Vries.

Tijdens de gezellige Turfstekersmarkt plaatst de Protestantse Gemeente Trinitas dit levensgrote boek op het Gemeenteplein. Op de 2×2,5 meter oppervlakte kan ieder een wens schrijven. Zo delen we verhalen met elkaar. Jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk in Nederland is ‘Een goed verhaal’, daar sluiten we als lokale gemeente bij aan.

Bovendien vinden we het belangrijk dat we als mensen omzien naar elkaar. Dat stimuleren we met deze ontmoetingsplek bij het Verhalenboek. Bovendien bieden we een gratis toegankelijk avondprogramma op diezelfde zaterdag 14 september: 18:30 uur kun je de wedstrijd Ajax-Heerenveen live meebeleven op groot scherm in het Grand Café van Trinitas (Coehoorn van Scheltingaweg 1). Aansluitend is er om 20:30 uur een Pubquiz voor alle leeftijden. Aanmelding ter plaatse.

Ook op de startzondag 15 september stimuleren we ontmoeting. We beginnen met een kleurrijke startdienst om 09:30 uur. Tijdens de dienst creëren de kinderen van de basisschool een KinderKunstExpositie. Na de dienst kan deze bewonderd worden, tijdens de informatiemarkt en lunch.

We zien er naar uit om mooie wensen en verhalen met elkaar delen en zo te werken aan verbinding tussen mensen!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend