Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen over werkgeluk

Walk&Talk in bibliotheek Heerenveen over werkgeluk

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 27 augustus wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. Het onderwerp is ditmaal: Werkgeluk. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastspreker

Te gast is Antoinette Overzet-Valkema van Oanset Training, Coaching & Advies. Antoinette weet als geen ander hoe belangrijk gelukkig werken is, doen waar je blij van wordt, wat je energie geeft en waar je voldoening uit haalt in je baan. Dat is wat we allemaal willen, maar helaas voeren nog te veel mensen werkzaamheden uit die ze niet leuk vinden en waar ze niet gelukkig in zijn. Tijdens deze Walk&Talk heeft Antoinette het over wat werkgeluk voor de deelnemers betekent en hoe je dit vindt in je huidige of toekomstige werkzaamheden.

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van augustus is op 24 september. Het thema is dan: Starten als ondernemer. Ook daarover komt een gastspreker aan het woord. Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen.  Meer informatie is op bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend