Opnieuw Alfa Romeo gestolen vanaf parkeerplaats

Opnieuw Alfa Romeo gestolen vanaf parkeerplaats

0

ORANJEWOUD – Opnieuw een autodiefstal. Deze maal was het raak op het parkeerterrein bij Hotel Tjaarda in Oranjewoud.

Hier is tussen dinsdagmiddag en woensdagnacht een Alfa Romeo (Alfa MITO), voorzien van het kenteken 08-TVZ-7 gestolen. Het genoemde voertuig werd gestolen vanaf de parkeerplaats naast de Golden Tulip aan de Koningin Julinaweg te Oranjewoud. De politie vraagt getuigen zich te melden via nummer 0900-8844.

Afgelopen maandag was het ook al raak. Toen is eveneens een Alfa Romeo ontvreemd vanaf de parkeerplaats tegenover MaDonald’s. Deze diefstal is overdag gepleegd. Ook van deze diefstal zoekt de politie getuigen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend