Democratie festival: iedereen mag mee!

Democratie festival: iedereen mag mee!

0

HEERENVEEN – Wie gaat met ons mee naar het Democratie festival in Nijmegen op 31 augustus? Dat vraagt gemeente Heerenveen aan al haar inwoners.

Iedereen is van harte welkom om op deze geheel verzorgde dag mee te gaan. Burgemeester Tjeerd van der Zwan zegt daarover: ‘We willen graag met zoveel mogelijk mensen naar dit festival, om elkaar te inspireren en nieuwe vormen van democratie een kans te geven”.

Wat is er te doen op het festival?

In Nijmegen worden onderwerpen besproken die elke Nederlander aangaan. De hoofdthema’s zijn: werk & inkomen, gezondheidszorg, duurzaamheid, onderwijs & jeugd, en samenleven. Het festival biedt een podium om je mening te verkondigen, met elkaar in gesprek te gaan, verdiepende vragen te stellen en kennis te maken met interessante Nederlanders, zoals Hugo Borst, Annemarie van Gaal en minister Kajsa Ollongren. Maar er is ook van alles te doen, zoals workshops, sportclinics en theater.

Informatie

Alle informatie over het festival staat op de website democratiefestival.nu. Meer informatie over het programma van deze dag en hoe je kunt aanmelden staat op https://www.heerenveen.nl/nieuws/uitnodiging-democratiefestival/.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend