Hulp nodig bij onderzoek digitaal wijkplatform

Hulp nodig bij onderzoek digitaal wijkplatform

1

HEERENVEEN – Steeds meer informatie is digitaal te vinden. Is informatie over de wijken/dorpen goed te vinden?

Om te kijken of de informatievoorziening over de wijk/het dorp voldoende is, doet Henk Liemburg een onderzoek waarin hij deze digitale informatiestromen in kaart brengt. Daarnaast wil Henk via een vragenlijst informatie uit de Heerenveense samenleving ophalen. Het idee voor dit onderwerp kwam naar voren uit een aantal signalen vanuit Wijkbelang Heerenveen Noord waarin opgemerkt werd dat het soms niet duidelijk is wie wat doet en waar de juiste informatie te vinden is. Henk is zelf penningmeester van wijkbelang van Heerenveen-Noord en vindt dit een interessant onderwerp om onderzoek naar te doen. In overleg met Caleidoscoop welzijnswerk en Wijkbelang-Noord heeft Henk een onderzoeksopzet gemaakt waarin hij wil weten wat bewoners vinden van de huidige informatievoorziening in de gemeente Heerenveen. Helpt u mee bij zijn onderzoek? Vult u de vragenlijst volledig in en u maakt kans op een BOL.com cadeaukaart van 10 euro. Deze wordt vijf keer verloot. De vragenlijst kan tot 22 juli worden ingevuld.

1 reactie

X
X

Deel dit met een vriend