49e Concours Hippique Gorredijk

49e Concours Hippique Gorredijk

0

GORREDIJK – In Gorredijk is afgelopen weekend voor de 49e keer Concours Hippique Gorredijk gehouden.

Een gevarieerd programma voor ruiters en amazones van alle niveaus in diverse disciplines.
Vrijdagavond is gestart met dressuur voor paarden. Vrijdagavond waren na het succes van vorig jaar ook weer menrubrieken. Menners met Friese paarden konden deelnemen aan de KFPS Horses to Fly mencompetitie.

Zaterdag is naast de reguliere dressuurrubrieken tot op het allerhoogste niveau dressuur gereden in de zogenoemde subtop wedstrijden. Natuurlijk maakten de springruiters weer een spannende strijd van in de springbaan op het hoofdterrein.

Het hoogtepunt zaterdag is de show van dameszadelclub Fleurop. Rond het middaguur gaven zij een show met elegant geklede dames, gezeten in dameszadels, op Friese paarden. Deze show is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Fryslân.

Zondag gingen de kinderen met hun pony’s de strijd aan in het dressuur, springen, bestgaande rijpony en  de Bixie.

Foto’s: Jan Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend