Recreatiegebied De Heide wordt omgetoverd tot tropisch paradijs

Recreatiegebied De Heide wordt omgetoverd tot tropisch paradijs

0

HEERENVEEN – Zaterdag 15 juni a.s. belooft een fantastische dag te worden voor de liefhebbers van lekkere Latin, Lounge en Dance muziek.

Deze ene dag in het jaar wordt recreatiegebied De Heide in Heerenveen omgetoverd tot een waar tropisch paradijs.

Woensdag is men begonnen met de opbouw van het festivalterrein.  Bedrijven rijden af en aan met goederen. Een flink aantal vrijwilligers is in touw om alles klaar te maken voor aanstaande zaterdag. Donderdag waren de werkzaamheden al flink gevorderd.

Vanaf  zaterdagmiddag 15.00 uur kunnen de bezoekers zich laten verrassen door een bijzondere mix van muziek en creatie op het strand van De Heide, de DJ’s op de Mainstage, de dansvloer van Latin Island en het nieuwe in rook omhulde creatieve lounge eiland; Mystic Island!

Butterfly Beach Party heeft in zijn derde jaar inmiddels al een uitgesproken reputatie opgebouwd. De positieve reacties van zowel de reguliere bezoekers als die van de vele VIP gasten op de afgelopen 2 edities waren overdonderend. Een teken dat het concept aanslaat en een rijke aanvulling vormt op het muzikale, culturele pallet van Noord Nederland.

De combinatie van presentaties, interactie, beleving en muziek waarbij de Latin dansmuziek afgewisseld wordt met Lounge en Dance muziek spreekt een breed publiek aan. De dansvloer, voor onder andere Salsa en Bachata dansers, trok de afgelopen twee jaar al een hoop ervaren dansers aan en middels demonstraties en workshops wordt ook dit jaar wederom het gehele publiek hierin betrokken. Mooie creaties in de vorm van vuur, licht, water, dans, acts en tropische – Latin sferen zorgen voor een ultieme beleving. De gevarieerde mix van bezoekers, zowel voor wat betreft de interesses als de leeftijd, in combinatie met deze beleving creëert een bijzondere en gemoedelijke sfeer die langzaam doorgroeit naar een hartstochtelijk tropisch hoogtepunt bij het scheiden van de dag.

Suzan en Freek

Butterfly Beach Party, het tropische Latin – Lounge – Dance outdoor festival van Noord Nederland, contracteert ook Suzan en Freek, de nummer 1-hit band van 2019!

Met de hit: “Als het avond is” is het succes van de formatie Suzan en Freek definitief beklonken en vormen ze een welkome aanvulling op de uitgebreide line-up van de Butterfly Beach Party. Want die vallende avond, die is zoet, zwoel en hartstochtelijk op de Butterfly Beach Party.

Voor meer informatie en de line up kijk je op  www.butterflybeachparty.nl hier kun je ook je ticket scoren!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend