Het Muziekbeestje met Tomke in bibliotheek Heerenveen

Het Muziekbeestje met Tomke in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Zaterdagochtend 22 juni geeft Hinke Schwering-Strien van Het Muziekbeestje de workshop ‘Spelen met Boek en Muziek’ in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Deze is bedoeld voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. De aanvangstijd is 10.30 uur en de workshop duurt ongeveer drie kwartier.

Naar aanleiding van de Fryske Foarlêswike staat een verhaal van Tomke centraal. Tijdens het voorlezen hiervan wordt een muzikale reis gemaakt. De kinderen maken samen muziek, er worden liedjes gezongen en ook kunnen ze bewegen op muziek.

Belangstellenden wordt gevraagd van te voren kaartjes te bestellen. Dit kan aan de balie in de bibliotheek en via bmf.nl/agenda. Deze activiteit kost 2 euro voor leden van de bibliotheek en 4 euro voor niet-leden. Alleen kinderen kopen een kaartje; per kind heeft één begeleider gratis toegang.

Gratis Tomkeboekje

Het boekje ‘Belibje it mei Tomke’, verschenen ter gelegenheid van de Fryske Foarlêswike, is gratis af te halen in de bibliotheek. Het thema is dit jaar ‘zintuigen’. De verhaaltjes gaan over alles wat kinderen kunnen ervaren: van pannenkoek tot verstoppertje, van berichten tot spelen met de iPad. Zolang de voorraad strekt!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend