Eerste editie zomerse Prokkelfair succesvol

Eerste editie zomerse Prokkelfair succesvol

0

NIEUWESCHOOT – Op de unieke locatie van Brasserie De Stal in Nieuweschoot was donderdagmiddag 5 juni een Prokkelfair.

Verschillende dagbestedingslocaties van Talant boden hier hun mooie ‘Eigenmakke’ producten aan.

Er zijn veel mooie tuindecoraties, tuinplanten en leuke hebbedingetjes verkocht. DJ Arne draaide gave muziek en Jannie zorgde voor live muziek op haar accordeon. Brasserie de Stal had voor deze dag een aangepaste menukaart en zorgde voor de inwendige mens.

De Prokkelfair stond ook in het teken van ontmoetingen. Leuke contacten met de klanten en collega’s van andere locaties. Vandaar dat de fair in de Prokkelweek plaatsvond. Prokkel staat voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend