Speelgoedbank Heerenveen open op zaterdag 25 mei

Speelgoedbank Heerenveen open op zaterdag 25 mei

0

HEERENVEEN – Eén op negen kinderen groeit op in armoede. Dat is het landelijk gemiddelde. Ook in de gemeente Heerenveen leven kinderen in armoede.

Bij Stichting Speelgoedbank Heerenveen morgen deze kinderen (0-12 jaar) vier keer per jaar speelgoed uitzoeken. Stichting Speelgoedbank Heerenveen bestaat sinds 10 mei 2014. Al meer dan vijf jaar wordt voornamelijk gebruikt speelgoed ingezameld. Vrijwilligers controleren en reinigen alle speelgoed, spellen en boeken.

Zaterdag 25 mei is de Speelgoedbank open van 10.30 tot 13 uur. Locatie: Van Helomalaan 2 (noodgebouw), Heerenveen. Om in aanmerking te komen moeten ouders/verzorgers zich aanmelden via Stichting Leergeld Heerenveen of beschikken over een pasje van de Voedselbank. Meer informatie kunt u vinden op www.speelgoedbankheerenveen.nl en contact opnemen via info@speelgoedbankheerenveen.nl. Het is overigens niet mogelijk om dan speelgoed te brengen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend