Prokkel Fair in de tuin van Brasserie de Stal

Prokkel Fair in de tuin van Brasserie de Stal

0

NIEUWESCHOOT – In de tuin van dagbestedingslocatie Brasserie De Stal organiseert Talant op donderdag 6 juni een Prokkel Fair.

Verschillende dagbestedingslocaties van Ondernemend Talant bieden hier een verzameling mooie, unieke en ‘eigenmakke’ producten aan voor de verkoop. De fair staat ook in het teken van ontmoetingen; tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Met een mooi woord Prokkel genaamd.

Er zijn stands met hippe woonaccessoires, kunst, woonkussens en leuke cadeaus. “We vinden het geweldig om mensen te laten zien wat we allemaal doen bij de verschillende dagbestedingslocaties van Talant,” vertelt begeleidster en mede-organisator Renata enthousiast. “Dit keer pakken we het groots aan en hebben we plaats voor tien stands.”

Knusse fair

Eerder werd de fair georganiseerd bij dagbestedingslocatie 2e Hands en Grietjes in Heerenveen. Bij de brasserie is meer ruimte. Bovendien is de royale tuin bij uitstek geschikt voor een knusse fair. Bezoekers zijn welkom van 10.00 en 15.00 uur. Het adres is Rotstergaastweg 42 in Nieuweschoot.

Over Prokkel

De Prokkelweek is in 2007 ontstaan vanuit het initiatief van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten waarin zij samen met zeven andere organisaties de ‘Verstandelijk gehandicapten 2-daagse’ organiseerde. Inmiddels is Prokkel uitgegroeid naar een Prokkelweek, vol prikkelende ontmoetingen in heel Nederland. Talant vindt het belangrijk dat mensen met een beperking kunnen meedoen in de samenleving en is daarom full-partner van Prokkel.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend