Zomerspelweek blij met hulp van student Friesland College

Zomerspelweek blij met hulp van student Friesland College

0

HEERENVEEN – Dinsdag  kregen de vrijwilligers van de Zomerspelweek een mooie decoratie Vikingsboot overhandigd van Nenne de Graaf, student “Meubelmaker en scheepsinterieur”.

Nenne de Graaf, 20 jaar oud uit Leeuwarden was de gelukkige die deze opdracht kreeg. Met behulp van de verschillende apparatuur uit zijn opleiding op het Friesland College heeft hij er  een mooie creatie van gemaakt.

Ook dit jaar worden de kinderen die naar de Zomerspelweek komen getrakteerd op een leuk stukje toneelspel waar ze deze prachtige boot kunnen gaan bewonderen. Het eindresultaat is nog even een verrassing, hij wordt nog in de verf gezet door enthousiaste vrijwilligers en zal dan uiteindelijk te zien zijn van 12 t/m 16 augustus op het terrein van Scoutinghiem.

Heeft u interesse om te komen helpen als vrijwilliger of wilt u meer weten over de Zomerspelweek, neem dan gerust een kijkje op www.zomerspelweek.nl of stuur een email naar info@zomerspelweek.nl

De Zomerspelweek heeft ook een juniorengroep , 13 – 16 jaar oud, die helpen met de activiteiten en leuke dingen mee mogen doen. Dit is ook zeker geschikt als (MAS)-stage.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend