Aquariumzaak Aquatic-Motion nieuw aan de Lindgracht in Heerenveen

Aquariumzaak Aquatic-Motion nieuw aan de Lindgracht in Heerenveen

0

HEERENVEEN – Het winkelcentrum van Heerenveen is sinds half april een speciaalzaak rijker. Biense Boxhoorn en Meina Gatzonides uit Joure zijn de trotse eigenaars van Aquatic-Motion aan de Lindegracht 41.

Aquatic-Motion is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met zoetwater-aquaria. De nieuwe zaak heeft een grote wand met tientallen aquariums vol met vissen, kreeften, slakken en garnalen.

´Ik schat dat we tweehonderd soorten zoetwatervissen hebben. Daarnaast hebben we alles voor de aquariumliefhebber. Mochten we een product niet hebben, dan kunnen wij dit bestellen en binnen afzienbare tijd leveren aan de klant. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres. Wij brengen een deskundig advies uit”, aldus Biense Boxhoorn. Biense begon in zijn studietijd een aquariumzaak in Wageningen. Dit deed hij samen met een huisgenoot. Na enige omzwervingen stuitte hij met Reina op een pand in Heerenveen.

Meina Gatzinodes: “Er zijn in Friesland weinig speciaalzaken in aquariums, vissen en toebehoren. Dit is voor ons de reden om met Aquatic-Motion hier van start te gaan”, in Heerenveen. Aquatic-Motion heeft naast de fysieke winkel aan de Lindegracht ook een webshop met een zeer divers aanbod voor de aquariumliefhebber.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend