Gezellige drukte op vrijmarkt in centrum Heerenveen

Gezellige drukte op vrijmarkt in centrum Heerenveen

1

HEERENVEEN – De traditionele vrijmarkt in het centrum van Heerenveen kon op Koningsdag weer rekenen op veel bezoekers.

Lange rijen met slenterende mensen trokken op zoek naar dat ene koopje door de winkelstraten. Aan alle handel te zien waren er weer diverse zolders opgeruimd.

Het weer zat zaterdag redelijk mee. Een enkele bui trok tijdens de markt over Heerenveen. Dit mocht de pret echter niet drukken.

Rond drie uur waren de meeste verkopers weer vertrokken en konden gemeente en Omrin aan de slag om de achtergelaten rommel op te ruimen.

Het feest op de Oude Koemarkt ging tot 22.00 door.

1 reactie

  1. Peter Bokma op

    “Rond drie uur waren de meeste verkopers weer vertrokken en konden gemeente en Omrin aan de slag om de achtergelaten rommel op te ruimen.”
    Het fatsoen van veel verkopers lijkt dus ver te zoeken. Er wordt een mogelijkheid geboden om je overtollige spullen aan de man/vrouw te brengen. Kun je dan niet het fatsoen opbrengen om na afloop je eigen rommel op te ruimen ? Nu draait de belastingbetaler voor de opruimkosten op.
    Ik heb veel foto’s van de festiviteiten gezien. Opvallend is dat de indruk wordt gewekt dat de toegang voor mensen in een rolstoel of op scootmobiel niet simpel was. (Ik ben derhalve ook niet geweest omdat ik van zo’n hulpmiddel afhankelijk ben) Het zou veel mensen sieren een beetje rekening te houden met gehandicapten. (Ja, ik weet het; sommige scootmobielers zijn ook niet altijd even fatsoenlijk)

X
X

Deel dit met een vriend