Walk&Talk (dé koffiepauze voor werkzoekenden) in bibliotheek Heerenveen

Walk&Talk (dé koffiepauze voor werkzoekenden) in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op dinsdagmorgen 30 april wordt er weer een Walk&Talk gehouden in het Leescafé van de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.

Walk&Talk is dé maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd. De bijeenkomst duurt van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar en vooraf aanmelden is niet nodig.

Gastspreker

Tijdens elke Walk&Talk kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen. Iedere bijeenkomst is een (steeds wisselende) gastspreker aanwezig. Deze keer is loopbaan- en P&O adviseur Tineke Hooijsma de gastspreker. Zij geeft praktische tips mee om inzicht te krijgen in ieders persoonlijke talenten en kwaliteiten en hoe het inzetten hiervan kan helpen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Walk&Talk vindt iedere laatste dinsdagochtend van de maand plaats in de bibliotheek van Heerenveen. De eerstvolgende bijeenkomst na die van april is op 28 mei.

Meer informatie is op: bmf.nl/ikzoekwerk te vinden.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend