Singer-songwriter en dichter Vincent Corjanus naar bibliotheek Heerenveen

Singer-songwriter en dichter Vincent Corjanus naar bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op maandag 29 april doet singer-songwriter en dichter Vincent Corjanus de bibliotheek van Heerenveen aan tijdens zijn Hartenwacht Tour.

Deze bijzondere avond begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 3,50 voor leden van de bieb en € 5,- voor niet-leden. Van tevoren aanmelden is wenselijk. Dat kan bij de servicebalie in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 en via bmf.nl/corjanus.

‘De nieuwe Boudewijn de Groot’

Voor zijn nieuwe programma schreef Vincent Corjanus een flink aantal verse liedjes, zoals De zon en de maan, De grote verdwijntruc en Blij dat ik erbij was. Het zijn nummers die ontroeren en beklijven.
Daarnaast doet hij een greep uit ouder werk. Zijn gedichten lenen zich heel goed voor muziek en hij begeleidt zichzelf op gitaar. Deze muzikale woordkunstenaar wordt wel de nieuwe Boudewijn de Groot genoemd.

De afgelopen jaren speelde Vincent op festivals, poppodia en andere evenementen. Hij staat garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichten draait hij inmiddels ruim zeven jaar mee. Corjanus bracht vorig jaar de cd Laten We Het Thuis Noemen uit en deze maand is zijn zesde dichtbundel verschenen, getiteld Hartenwacht. In de pauze van zijn optreden kunnen de bezoekers een gesigneerde dichtbundel of cd van Vincent Corjanus aanschaffen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend