Kampeerzaak Boltje nog 1 keer open!

Kampeerzaak Boltje nog 1 keer open!

0

HEERENVEEN – Kampeerzaak Boltje nog 1 keer open met totale leegverkoop. Wegens pensionering en de grote oppervlakte van het pand, hebben de dames Boltje besloten een punt te zetten achter mooie en succesvolle jaren.

Zij denken met plezier terug aan drukke, zomerse dagen waarin gasflessen en barbecues niet aan te slepen waren en klanten vol voorpret hun inkopen deden.

Op 1 januari 2019 hebben zij de deuren gesloten na bijna 40 jaar. Nu zijn ze nog 1 keer drie dagen open, op donderdag 11 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april is er totale leegverkoop, 75 % korting op bijna alles! Bent u van plan om deze zomer te gaan kamperen, bezoek de dames Boltje dan voor de laatste keer op de Leeuwarderstraatweg 2 te Heerenveen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend