Sidijk uit Heerenveen levert Airtrampoline 2.0 aan Duinen Zathe Appelscha

Sidijk uit Heerenveen levert Airtrampoline 2.0 aan Duinen Zathe Appelscha

0

HEERENVEEN – Attractiepark Duinen Zathe heeft de primeur. Sinds deze week ligt hier Sidijk haar nieuwste innovatieve airtrampoline.

De zogenaamde special shaped airtrampoline is uniek in de wereld. Waar voorheen de airtrampolines helemaal rond of rechthoekig waren, is Sidijk nu in staat om nog meer organische vormen te verwerken in deze springkussens. Hierdoor is het mogelijk om veel creatiever te zijn met full-colour prints, zoals bij Duinen Zathe te zien is. De rups, de mascotte van Duinen Zathe, is erop afgebeeld.

Hedser Tijtsma, hoofd innovatie bij Sidijk, legt uit: “We hebben een andere techniek gebruikt om PVC in een airtrampoline te verwerken. Dit biedt voordelen voor zowel het opmaken van het printwerk als het productieproces. Na een periode van testen en het maken van schaalmodellen is ons eerste prototype met recht geslaagd te noemen. Er zijn nu zoveel meer creatieve vormen mogelijk. Wij zien ontzettend veel mogelijkheden.”

Herman Jasper, eigenaar Duinen Zathe, is erg blij met het resultaat: “Aanstaande zaterdag gaan bij ons de deuren weer open voor het nieuwe seizoen. We vinden het fantastisch dat wij nu deze bijzondere airtrampoline hebben liggen. Een echte blikvanger die zorgt voor een enorme speelwaarde en extra capaciteit.”

Sidijk is al meer dan 40 jaar actief binnen de leisure. Vanuit Heerenveen ontwerpt en produceert zij binnenspeeltuinen, trampolineparken, luchtkussens en tal van attracties die de hele wereld over gaan.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend