Voorlichtingsavond social platform Klup in Heerenveen

Voorlichtingsavond social platform Klup in Heerenveen

0

HEERENVEEN – ‘Connect, meet & have fun’ is de slogan waarmee het social platform Klup 50-plussers oproept om in beweging te komen en leuke en gezellige dingen weer samen te gaan doen.

Als tegenkracht in de verder steeds groeiende individualisering van de maatschappij biedt Klup de mogelijkheid om nieuwe vrienden te leren kennen. Via de app Klup, de Facebook pagina met dezelfde naam en de website www.kluppen.nl communiceert Klup met potentiële deelnemers waarbij allerlei activiteiten worden aangeboden die men met elkaar kan uitvoeren en bezoeken.

Naast gezellige laagdrempelige evenementen als bos-, stads- en strandwandelingen, fietstochtjes en terrasbezoekjes worden ook culturele festiviteiten aangedragen waarbij kluppers, zoals de deelnemende leden worden genoemd, samen genieten van concerten, museumbezoek en excursies. Zelfs reizen worden door kluppers bedacht en met elkaar ondernomen.

Wekelijks verschijnen ruim honderd activiteiten in de app waarbij kluppers zelf het voortouw nemen en gastvrouw of -heer zijn in hun eigen aangedragen evenement.

Om de intenties en werking van Klup in Heerenveen eo te promoten bezoekt de Klup Promo Tour op vrijdag 3 mei a.s. Heerenveen waarbij tijdens en na een eenvoudig etentje uit de doeken wordt gedaan op welke manier men klupper kan worden en daarvan ten volle kan genieten. Deze meeting vindt plaats op 3 mei a.s. om 19:00 uur in De Buurman Bar & Grill, Achter de Kerk 18 Heerenveen. De kosten voor het etentje bedragen € 15 (excl drankjes) en de toegang is verder gratis.  Aanmelden kan via promotour@kluppen.nl .

Graag nodig ik u tevens uit om deze meeting te bezoeken om te ervaren wat Klup voor 50-plussers doet tijdens deze Promo Tour. Ook vertel ik graag meer over het geen Klup voor mij heeft betekend als gebruiker. Als er vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend