Boekenweek bij Binnert Overdiep van 23 tot en met 31 maart

Boekenweek bij Binnert Overdiep van 23 tot en met 31 maart

0

HEERENVEEN – Bij aankoop van min. € 12,50 aan boeken krijgt u het boek Jas van belofte van Jan Siebelink cadeau, een prachtige novelle van de meester.

Op zondag 31 maart reist u gratis met de trein door heel Nederland, op vertoon van dit boekenweekgeschenk. Zolang de voorraad strekt!

Murat Isik schreef het boekenweekessay: Mijn moeders strijd over de onvermoede emancipatiestrijd van Murat Isiks moeder Aynur: van haar geboortedorp Baltaş tot haar jaren in de Bijlmer, waar ze nog altijd woont en werkt. Te koop voor € 3,75 zolang de voorraad strekt.

Ontmoet Murat Isik

Op vrijdagavond 29 maart is Murat Isik te gast om te praten over zijn roman Wees onzichtbaar over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader, met de Bijlmer als decor. Isik won met dit boek de Libris Literatuurpijs 2018 evenals de Boekhandelsprijs 2018. Interviewer is Sietso Jan Nanninga, docent aan de OSG Sevenwolden in Heerenveen.

Deze avond vindt plaats in de boekhandel, ontvangst is vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 12,50,- (incl. glas wijn en hapje) en zijn te koop aan de kassa en via info@binnertoverdiep.nl.

Vanwege de grote belangstelling is het aan te raden snel te reserveren!

Binnert Overdiep Boekenweek Quiz

Terug van weggeweest en met hele fijne prijzen: de bijzondere en buitengewone Binnert Overdiep Boekenweek-quiz. Elf lastige vragen voor iedereen die van boeken houdt en geïnteresseerd is in het wel en wee van het boekenvak!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend