Jongeren knappen Casa op tijdens NLdoet

Jongeren knappen Casa op tijdens NLdoet

0

HEERENVEEN – Er werd vandaag hard gewerkt in Jongerencentrum Casa tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet.

Vrijwilligers, studenten en jongerenwerkers waren druk met het opruimen, schoonmaken, opknappen en het mooi maken van het Heerenveense jongerencentrum. Voor de ramen zijn nieuwe letters aangebracht. Dankzij het harde werk van de studenten van ROC Friese Poort Drachten is nu ook vanaf de straat duidelijk de naam Casa te zien.

Ook is er vrijdag een ruimte omgetoverd tot nieuwe redactieruimte voor Jongerenwebsite WhattheFean. De mensen achter deze jongerenwebsite staan te trappelen om weer los te gaan.
Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend