Gastheer Thom van der Heide gaat bij Tjaarda Oranjewoud aan de slag

Gastheer Thom van der Heide gaat bij Tjaarda Oranjewoud aan de slag

0

ORANJEWOUD – Met trots kondigt Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud de komst van Thom van der Heide aan.

“Per 1 april gaat er een frisse wind waaien, hij gaat restaurant ‘de Oranjetuin’ een nieuwe impuls geven” aldus directeur Tjitte de Wolff. Dit gaat Thom samen doen met chef kok Joram van der Staaij.

Thom ziet daarbij veel kansen om op deze fantastische locatie de kwaliteit en gastvrijheid verder te verhogen. “De sfeer is nog te formeel, deze wordt persoonlijker en ongedwongener. Door meer uitstraling te geven aan het restaurant en de gasten een ware smaakbeleving te laten ervaren willen wij de gasten van buitenaf laten zien dat het restaurant veel te bieden heeft. Alles wordt er aan gedaan om ook de gasten van buiten het hotel aan te trekken.”

Restaurant ‘de Oranjetuin’ serveert het beste uit eigen land en streek!

De keuken van het restaurant laat zich het beste omschrijven als Nieuw Nederlands en Internationaal. Er worden 4 smaken op bord geserveerd waarbij de eerlijkheid van de producten gehandhaafd blijft. Door gebruik te maken van streekproducten van onze lokale leveranciers weten wij precies wat wij onze gasten serveren aldus chef kok Joram van der Staaij. Verder geeft hij aan zijn inspiratie te halen uit de verschillende keukens die in de loop der eeuwen de Nederlandse gerechten hebben beïnvloedt.

Op 26 april viert het 185-jarig restaurant het jubileum met een historisch diner waar ook Van der Heide bij betrokken is. ,,En ook de laatste vier chef koks die hier gewerkt hebben”, zegt De Wolff.  ,,De geschiedenis van dit gebied en de link met de Oranjes wordt dan tussen de gangen door verteld door rasverteller Bearn Bilker”.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend