Verhuizing KKFH naar dé plek voor bouwend Heerenveen

Verhuizing KKFH naar dé plek voor bouwend Heerenveen

0

HEERENVEEN – Vanaf eind februari is Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen gevestigd aan de Jousterweg 22 in Heerenveen.

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) fabriceert behalve kozijnen ook gevelbekleding, dakkapellen en deuren van kunststof. Dat doen we in onze kleinschalige fabriek in Heerenveen.

Het bedrijf, voorheen gevestigd aan de Icarus 9 in Heerenveen, heeft op het 6.000 m2 grote perceel op industrieterrein Businesspark Friesland Oost, te midden van alle bouwmarkten,
keuken- en sanitairwinkels in Heerenveen een uitbreiding van de bestaande bedrijfshal en een grote overzichtelijke showroom gerealiseerd. Kortom: dé plek voor bouwend Heerenveen en omstreken.

“De verhuizing naar een groter pand was een onvermijdelijke stap. We hadden in het vorige pand echt ruimtegebrek. Daarnaast hadden we behoefte aan een ruimere showroom met
een professionele uitstraling waar we de klant een groot aantal kleur- en materiaalstalen op groot formaat kunnen laten zien zodat men een goede, gedegen keus kan maken.
Ik nodig iedereen uit om eens te komen kijken.”, aldus Herro Uringa, directeur Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen.

Dat geldt voor (potentiële) klanten met wie KKFH samenwerkt, maar ook voor bouwbedrijven en aannemers die hun eigen klanten kennis willen laten maken met de mogelijkheden van kunststof kozijnen.

“We laten het graag zien, dus mocht u in de buurt zijn, kom eens vrijblijvend langs en laat u informeren door één van onze medewerkers. De koffie staat klaar”.

In april organiseert Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen twee open dagen en kunt u kennis maken met de mogelijkheden van kunststof kozijnen en gelijk profiteren van de speciale voorjaarsactie!

Open dagen:
12 april 2019 van 10.00 – 21.00 uur
13 april 2019 van 10.00 – 15.30 uur

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend