Nieuwe look voor Lekkerzzz Eten & Drinken

Nieuwe look voor Lekkerzzz Eten & Drinken

0

HEERENVEEN – Lekkerzz Eten & Drinken aan de Dracht in het centrum van Heerenveen is onlangs flink verbouwd.

De vernieuwde zaak heeft een frisse en gezellige uitstraling. Daarnaast is Lekkerzz uitgebreid met tien plaatsen en een gezellige stamtafel. Kortom de zaak heeft een geheel nieuwe look. ,,Ik ben erg tevreden met de vernieuwing van de zaak. Belangrijk is voor mij de gezellige uitstraling. Dit is volgens mij goed gelukt” aldus eigenaar Jan Dirk Hof.

Niet alleen een lunchroom

Lekkerzzz is niet alleen een lunchroom. Het is ook een plek waar je gewoon even terecht kan voor een lekkere borrel aan de stamtafel. Daarnaast is Lekkerzz buiten openingstijden zeer geschikt voor besloten besloten feestjes zoals een verjaardag of babyshower.

In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras aan de Dracht. ,,Onder het genot van wat Lekkerzzz mensen kijken en genieten van het zonnetje. Laat de zomer maar weer komen!” sluit Jan Dirk lachend af.

Foto’s: ©Dennis Stoelwinder

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend