Leerlingparlement van CBO Meilân in het provinciehuis

Leerlingparlement van CBO Meilân in het provinciehuis

0

HEERENVEEN – Elk jaar komen de leerlingenraden van alle 15 scholen van CBO Meilan bij elkaar om het hebben over een gezamenlijk thema.

Het is verbindend en mooi om met elkaar kennis te maken en elkaars scholen te leren kennen. Woensdagochtend kwam het leerlingparlement van CBO Meilân samen in het provinciehuis van Leeuwarden. Het thema waren de 17 werelddoelen. Elke school had één doel uitgewerkt en oplossingen bedacht om de wereld beter te maken. Het was mooi om te horen wat de kinderen hadden bedacht, een betere wereld begint bij jezelf.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend