Accolade investeert in vogelbuurt Heerenveen

Accolade investeert in vogelbuurt Heerenveen

0

HEERENVEEN – Aannemer Boekema voert in opdracht van woningcorporatie Accolade onderhoud uit aan 55 huurwoningen in de vogelbuurt.

Het gaat dan om de Gruttostraat, Lepelaarstraat en Scholeksterstraat in Heerenveen. De woningen worden onder andere energiezuinig gemaakt. Zo stijgt straks het energielabel van D/C naar B. De investering door Accolade bedraagt € 1,5 miljoen.

Het werk

Aannemer Boekema isoleert daken, plaatst HR ++ glas en plaatst rookmelders. Ook laat Accolade asbest saneren. Een ventilatiesysteem zorgt straks voor een gezond binnenklimaat. Verder krijgen de woningen rookmelders. Ook past Boekema de meterkast aan met vijf groepen. Waar nodig herstellen ze het voegwerk van de gevels. Ook laat Accolade de schoorstenen en dakgoten reinigen. En deuren en ramen krijgen een schilderbeurt. De bewoners kiezen hiervoor zelf uit vijf kleuren. Later dit jaar krijgen de woningen ook zonnepanelen. Het werk duurt nog tot ongeveer eind april.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend