MUST – Nellie Benner over Gerrit Benner in Museum Belevedere

MUST – Nellie Benner over Gerrit Benner in Museum Belevedere

0

HEERENVEEN – Als Nellie Benner niet hoeft te acteren of presenteren bij Druglab staat ze het liefst in haar atelier te schilderen.

Die liefde voor verf heeft ze niet van een vreemde, thuis hingen er altijd al schilderen boven de bank van haar overgrootvader; Gerrit Benner. Nellie duikt in de online serie MUST in Museum Belvedere, midden in de weilanden die Benner zo graag schilderde, in de wereld van haar overgrootvader.

MUST is een serie video’s met een persoonlijke en tijdloze tip (waar je iets mee kan!) en een ode aan het kunstwerk. Bekende en minder bekende Nederlanders vertellen waarom dat ene boek, of gebouw, of die ene jurk hen zo dierbaar is en waarom jij het ook moet zien. MUST biedt de kijker een bulk inspiratie en activeert om cultuur te consumeren en eigen tips te delen. Elke MUST is een op zichzelf staand item, met een rond persoonlijk verhaal, een eigen gezicht en gevoel.

In de eerste serie MUST tipt o.a. Spinvis het boek De Necrofiel, De Selfieconducteurs Kunst op het spoor, en Nellie Benner haar overgrootvader en schilder Gerrit Benner.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend