SEAT Tarraco met Roadshow naar Heerenveen

0

HEERENVEEN – Zaterdag 19 januari 2019 is de Tarraco Roadshow bij SEAT Van den Brug in Heerenveen.

En dat is bijna een maand voor de officiële internationale marktintroductie van deze grootste SUV van SEAT, die eind februari plaats vindt. Breng dus snel een bezoek aan de showroom aan de Zilverweg 3 en maak als een van de eersten in Nederland een proefrit in de Tarraco.

Roadshow SEAT Tarraco

• Vanaf zaterdag 19 januari 2019 in de showroom
• Nu al bij SEAT Van den Brug Heerenveen
• Beleef het rijplezier tijdens een proefrit
• Internationale marktintroductie pas eind februari

Wees een van de eersten van Nederland

De Tarraco is sinds eind 2018 te bestellen bij SEAT Van den Brug Heerenveen te bestellen vanaf € 37.950* en beleeft februari 2019 zijn wereldwijde marktintroductie. Maar mooi nieuws, want al vanaf deze zaterdag -19 januari 2019- biedt SEAT-dealer van den Brug jou en je eventuele introducés de mogelijkheid om als een van de eersten in Nederland de grootste SUV van SEAT in het echt te bewonderen en ervaren. Lees meer op vandenbrug.nl.

Grootste SUV van SEAT heeft 7 zitplaatsen

De Tarraco is de grote broer van de in 2017 geïntroduceerde Arona (crossover) en de in 2016 op de markt gebrachte Ateca. Met deze drie modellen is de SUV-range van SEAT compleet. In eerste instantie is de Tarraco bestelbaar in twee uitvoeringen: Style en Xcellence. Hierbij is keuze uit twee diesel- en twee benzinemotoren.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend