Politie nog druk bezig met onderzoek Nieuwehorne

0

NIEUWEHORNE – De politie heeft vrijdagmorgen opnieuw onderzoek gedaan op het erf van de 50-jarige bewoner van een boerderij aan de Schoterlandsewei in Nieuwehorne.

Het erf is afgesloten met hekken met zwart plastic. Bij het incident is donderdagmorgen de inzittende van een auto overleden. De man was voornemens zichzelf van het leven te beroven. Toen de politie kwam om hulp te verlenen, reed de man op hen in.

Een politieman kwam onder de auto terecht en raakte gewond. De situatie werd daarna volgens de politie zo gevaarlijk, dat ze op de auto hebben geschoten. De auto van de man vloog in brand en kwam tegen de woning tot stilstand. De man raakte zwaargewond en overleed ter plekke.

Het is nog niet bekend hoe de man is overleden. De recherche en de Rijksrecherche doen hier onderzoek naar.

Foto: René Wiegmink/Wiegmink Media

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend