Swimfun onderbreekt testweekend

0

JOURE –  Afgelopen zondag is Swimfun preventief ontruimd vanwege problemen met de waterafvoer.

Na afloop van een grondige verbouwing was Swimfun bezig met haar testweekend. Halverwege de middag bleek dat het water op de zwembadterrassen en in de kleedruimte niet meer weg kon stromen. Hierop is besloten om het zwembad te ontruimen en het testweekend te beëindigen. De ontruiming is rustig verlopen en de aanwezige bezoekers toonden begrip voor de situatie. Alle bezoekers hebben hun geld teruggekregen.

Op dit moment wordt gewerkt aan een oplossing, zodra die gevonden is zal Swimfun bekendmaken of zij maandag weer open gaat. Via Facebook en de website worden bezoekers op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Foto: ©Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend