Renault Master van ABD omgetoverd in een Frites Express

0

HEERENVEEN – Jan en Audrey de With, eigenaren van de Frites Express, kozen voor hun 10e rijdende snackwagen de Renault Master van ABD. Met alle nodige aanpassingen is de Master omgetoverd in een unieke snackwagen.

De Frites Express bestaat al sinds 1969 en is niet meer weg te denken bij vele bedrijven, evenementen en (dorps)feesten.

Jan de With was nog maar klein toen zijn vader begon met de allereerste snackwagen in 1969. En al snel bleek de rijdende snackwagen een groot succes. Sindsdien zijn er al negen bedrijfswagens verbouwd tot snackwagen. De huidige Frites Express is voorzien van alle luxe om de lekkerste patat en snacks mee te bakken.

De Renault Master van ABD was voor de Familie de With een logische keuze. Het is een bedrijfswagen met veel uitstraling. Daarnaast betrof het de goede service en een aantrekkelijke prijs. “Onze verkoopadviseur van ABD Renault Heerenveen Rienk Elzinga begreep ons en alles was mogelijk.” Vertelt Jan de With.

De Renault Master is volledig verbouwd en onder andere voorzien van een luxe fornuis. De in huisstijl liggende bestickering is tot stand gekomen door Michel van Frontstyle Reclame&Sign Heerenveen. Deze nieuwe snackwagen staat klaar voor weer vele jaren trouwe dienst.
snackwagen3snackwagen1snackwagen2

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend