Nieuwe website voor Aanloophuis Oer de Brêge

0

HEERENVEEN – Tijdens de in oktober gehouden Meet & Match bijeenkomst in het Posthuis in Heerenveen had het Aanloophuis zich ook voor deelname opgegeven.

Met name was er dringend behoefte aan een nieuwe website, temeer om dat de oude niet echt up to date was en dat het in eigen beheer erg lastig was om deze zelf te bewerken en bij te houden.

Spontaan werd er al voor het M&M treffen al een positieve reactie gegeven door Persbureau Noordoost en tijdens de bijeenkomst waren we er heel snel uit : de website werd gratis aangeboden door Persbureau Noordoost en zij zorgen ook voor het technisch onderhoud.

Peter Wouda van Noordoost heeft een opzet gemaakt en instructie gegeven aan leden van de p.r. commissie zodat die nu de website zelf kunnen onderhouden en steeds de nieuwste berichten en foto’s kunnen plaatsen.
De vernieuwde website is inmiddels online en deze is te vinden onder : www.aanloophuisoerdebrege.nl , voor gasten, vrijwilligers en belangstellenden zeker de moeite om deze site regelmatig te bezoeken.

Sint Nicolaas en Zwarte Piet komen a.s. vrijdagavond 2 december naar het Aanloophuis aan de Herenwal, dat zal ongetwijfeld weer een prachtige avond worden en de foto’s van dit feest staan zeker in het weekend er na op de vernieuwde website : een schitterend kado !!

Foto: Officiële aanbieding van de website met v.l.n.r. Peter Wouda van Persbureau Noordoost, Hans Schouten, Harm de Vries en Paulien Visser van de p.r. commissie van Aaanloophuis Oer de Brêge.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend