Feest voor kinderen die geen Sinterklaas kunnen vieren

0

DRACHTEN – Woensdag 30 november zal er voor de derde keer een ‘Sint en Piet voor Iedereen’ feest plaatsvinden in Drachten.

Dit feest is een initiatief van mevrouw Rieke Grijpstra die vindt dat alle kinderen een sinterklaasfeest verdienen.
‘Sint en Piet voor Iedereen’ is bedoeld voor de kinderen waarvan de ouders door onvoorziene problemen geen Sinterklaas kunnen vieren.

Kinderen uit bijstand- en saneringsgezinnen of kinderen waarvan een ouder bijvoorbeeld ziek is worden uitgenodigd of kunnen zich aanmelden via het onderstaande e-mailadres. Dit geldt ook voor kinderen uit Heerenveen en omstreken!

Voorgaande twee jaren werd het feest georganiseerd in het Fries Congres Centrum Drachten, maar door de gemeente werd er dit jaar geen vergunning voor vrijgegeven. Dit jaar zal het feest, in overleg met de gemeente, plaatsvinden in Schouwburg de Lawei te Drachten. Schouwburg de Lawei bied hiervoor geheel belangeloos haar grote foyer aan voor het feest.

Net als vorig jaar zal Danny Diego het feest presenteren en zullen uiteraard Sinterklaas en zijn vele Pieten aanwezig zijn. Het belooft wederom een spektakel te worden.

Voor alle kinderen zullen er lekkernijen en cadeautjes zijn. Voor de ouders is er koffie e/o thee, aangeboden door Schouwburg de Lawei.

Zonder sponsors en vrijwilligers is dit feest niet mogelijk. Mevrouw Grijpstra is dan ook enorm dankbaar voor de vele handen die haar helpen en de vele bedrijven die sponsoren.

Opgave kan via het volgende email adres: opgave.sintenpiet@gmail.com of via de Facebookpagina: Sint en Piet voor iedereen.

Locatie: Schouwburg de Lawei (Laweiplein 1 te Drachten)
Inloop vanaf 13.00 uur
Feest van 13.30 tot 15.30 uur

Voor vragen, eventuele sponsoring of aanmelden als vrijwilliger kunt u zich wenden tot Rieke Grijpstra.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend