Wereldwinkel in bibliotheek Heerenveen: kom proeven en kopen

0

Op zaterdag 22 oktober staat de Wereldwinkel van 10.00 tot 14.00 uur met een stand in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. Dit gebeurt in de aanloop naar de Fair Trade Week (29 oktober tot en met 6 november). Daarin wordt aandacht gevraagd voor meer eerlijke handel voor boeren en ambachtsmensen in ontwikkelingslanden. Uiteraard is er bij de stand in de bibliotheek volop gelegenheid om producten te proeven en te kopen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Doordat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend