Huiskamerproject Caleidoscoop viert 5-jarig bestaan

0

OUDESCHOOT – Op vrijdag 30 september vierde het huiskamerproject in Oudeschoot haar vijf jarig bestaan. In het MFA in Oudeschoot werd dit dan ook groots gevierd met kinderen en genodigden.

In de afgelopen vijf jaar is het huiskamerproject uitgebreid van één locatie naar vier locaties, verspreid over Heerenveen. Zo zijn er in Heerenveen Midden, Heerenveen Centrum en de Greiden ook huiskamers geopend. De huiskamers komen tot stand in samenwerking met de basisscholen. De uitvoering wordt verzorgd door op dit moment een 12-tal enthousiaste vrijwilligers die ondersteund, begeleid en getraind worden door Caleidoscoop.

Natuurlijk mochten ook deze kinderen niet ontbreken op het feest en dus werd er voor hen vervoer geregeld naar de huiskamer in Oudeschoot.

Bij aankomst werden er cakejes versierd en stond er een springkussen klaar. Na de pauze konden er spelletjes worden gespeeld op het plein, onder begeleiding van de huiskamervrijwilligers.

Ondertussen vond er binnen een borreluurtje plaats voor genodigden, die allemaal op eigen wijze iets voor het project hebben betekend.

Het huiskamerfeest werd mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Heerenveen (die gezorgd heeft voor de consumpties), MFA Skoatterhûs (door het beschikbaar stellen van de ruimte) en vd Berg Verhuur (door het beschikbaar stellen van een springkussen).

Voor meer informatie over het huiskamerproject kunt u een kijkje nemen op caleidoscoop.net. Ook kunt u contact opnemen met coördinator Anja Koehoorn via a.koehoorn@caleidoscoop.net of op 06-52327596.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend