Rodenstock DNEye® scanner op 13 oktober bij Empel Optiek

0

HEERENVEEN – Meer zien met de nieuwste brillenglazen dankzij een revolutionaire oogmeettechniek: De DNEye® scanner van Rodenstock.

OOGMETING NAUWKEURIGER DAN OOIT!
Dankzij de DNEye® scanner kunnen we zeker 25x nauwkeuriger meten dan de meetapparatuur voorheen. De DNEye® scanner doet namelijk niet één oogmeting, maar scant het oog met een onschadelijke lichtstraal waarbij het maar liefst 1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

NACHTBLINDHEID
Veel mensen ervaren kijkproblemen in het donker. Hun oogafwijking is ’s avonds anders dan overdag. Met de DNEye® scanner worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten. Deze extra meetgegevens worden gebruikt bij het nauwkeurig inslijpen van uw glazen. Het resultaat? Volledig individuele brillenglazen met een ongekende scherpte en helderheid. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag én in het donker!

KOSTELOZE OOGMETING
Maak een afspraak bij Empe Optiek in Heerenveen en kom langs op 13 oktober tussen 9:30 en 17:30, want dan staat de Rodenstock DNEye® scanner de hele dag opgesteld in de speciale DNEye® caravan voor de winkel!

Wees er snel bij, dan bent u verzekerd van een kosteloos onderzoek. Tijdens deze exclusieve Rodenstock DNEye® dag ontvangt u eenmalig een waardecheque ter waarde van €275,- cadeau!

Graag tot ziens in bij Empel optiek!
Bel voor uw afspraak naar:0513626660

Foto 1 is zonder DNA correctie en Foto 2 is met DNA correctie
12

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend