Film in de herfstvakantie in bibliotheek Heerenveen

0

HEERENVEEN – Op donderdag 20 oktober wordt voor kinderen van 6 tot 12 jaar een film vertoond in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

De bibliotheek lijkt die middag in de herfstvakantie wel een bioscoop. Er wordt een supergroot beeldscherm neergezet, zodat iedereen alles goed kan volgen. Welke film er wordt gedraaid is nog een verrassing, maar voor wie heel nieuwsgierig is: in de bibliotheek hangen posters waarop de titel al te zien is. Een tipje van de sluier: het is een heel smakelijke film die zich afspeelt in een chocoladefabriek.

De kaartjes kosten 2 euro. Dat is inclusief iets lekkers tijdens de film. Aanmelden is gewenst. Dit kan via de site www.bibliotheekheerenveen.nl, telefonisch (0513-626675) en bij de servicebalie in de bibliotheek.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend