Let op “De scholen zijn weer begonnen!”

Let op “De scholen zijn weer begonnen!”

0

HEERENVEEN – Langzamerhand komt er een einde aan de vakantieperiode. Het is aftellen voor de scholen weer beginnen. Na de zomervakantie is het voor iedereen weer even wennen.

Leerlingen die weer vroeg uit bed moeten, ouders die ervoor moeten zorgen dat de kinderen ook op tijd op school komen. Kleuters die op hun grote fiets naast hun papa of mama mee mogen trappen en kinderen die eindelijk alleen naar school mogen.

Maar ook brugklassers die voor het eerst hun weg naar hun nieuwe school moeten fietsen en tieners die na de vakantie bij moeten praten met hun vrienden. Daarnaast zullen er meer kinderen lopen en de weg oversteken.
De onwennige, soms onoplettende en daardoor onvoorspelbare verkeersdeelnemers zullen moeten wennen aan de mensen in auto’s en op brommers die net gewend waren aan het feit dat het zo lekker rustig was op de weg, en andersom.

Daarom – let op “De scholen zijn weer begonnen!”

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend