‘Flaijelfeest on tour’ bezoekt ook Meriant

‘Flaijelfeest on tour’ bezoekt ook Meriant

0

HEERENVEEN – Het Flaeijelfeest komt naar Meriant op zaterdag 27 augustus a.s. Onder de titel ‘Flaeijel komt naar je toe deze zomer’ bezoekt het maatschappelijke vrijwilligersevenement zoveel mogelijk verzorgings- en verpleeghuizen, ook Meriant.

Ze gaan onder andere op de koffie bij bewoners die zijn geboren in en rond 1920. De gedachte hiervan is om de 96-plussers een onvergetelijke ochtend te bezorgen. Zij zijn hoogst waarschijnlijk niet meer in staat om het Flaeijelfeest zelf te kunnen bezoeken, dus komt het feest naar onze locaties.

Van tien tot half twaalf komen er tien vrijwilligers van het Flaeijelfeest in klederdracht langs bij Anna Schotanus. Ze nemen verschillende attributen mee en onder het genot van een oranjekoek zullen ze samen met de bewoners gaan zitten. In Marijke Hiem wordt een Flaeijelmodeshow gehouden. Er zijn ook oude voertuigen aanwezig. Ook bij Herema State en Coornhert State vinden activiteiten plaats.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend