Huiskonijn Brownie van de Welkoop in Heerenveen overleden

Huiskonijn Brownie van de Welkoop in Heerenveen overleden

2

HEERENVEEN – Het bekende huiskonijn Brownie van de Welkoop in Heerenveen is overleden. Brownie was een waar knuffelkonijn en liep vaak vrij rond in de Welkoop. Ook had hij een eigen Facebook pagina. De kinderen uit Heerenveen en omstreken waren helemaal gek van het grote konijn.

 

,,Zoals velen inmiddels weten is de laatste tijd de gezondheid van Brownie achteruit gegaan. Helaas is het ons niet gelukt Brownie aan te laten sterken ondanks de goede zorgen van de dierenarts deze week. Het bedroeft ons dan ook zeer te moeten melden dat er in overleg met de dierenarts is besloten Brownie naar de konijnenhemel te laten gaan”. Schrijft het Team van Welkoop op de Facebook pagina van het konijn.

Brownie heeft altijd erg genoten van alle aandacht en knuffels. Het team van Welkoop bedankt iedereen voor alle liefde die het konijn altijd kreeg.

2 reacties

  1. Sterkte met het verlies … Was echt een top konijn een heerlijke knuffel kont mijn dochter wilde hem altijd wel kopen haha maar mocht niet. .

  2. Wat een gemis voor jullie en de klanten, Brownie had altijd grote aantrekkingskracht op mij om hem even op te zoeken in de winkel.

X
X

Deel dit met een vriend