Varkentje aan de wandel door Katlijk en Nieuwehorne

Varkentje aan de wandel door Katlijk en Nieuwehorne

0

KATLIJK – Zaterdagmiddag wandelde een varkentje langs de W.A Nijenhuiseg in Katlijk. Ook is er een varkentje gespot in de bebouwde kom van Nieuwehorne, Het dier liep keurig op de stoep door het dorp. Vermoedelijk gaat het om het zelfde varken.

De afgelopen weken zijn er regelmatig varkens gezien in de natuur rond Nieuwehorne en in De Knipe.

Eind Julie deed boswachter Roel Vriesema een oproep via Twitter toen er twee varkens in een bosperceel in Nieuwehorne zaten. Een dag later melde de eigenaar zich. Het is niet duidelijk of de dieren toen gevangen zijn.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
varken3varken1varken2varken4Foto: Twitter

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend